Welkom

 

OvenMan / DuctMan is een familie bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het reinigen van Ovens, Grills, Bakplaten, Afzuiginstallaties etc, zonder deze enigszins aan te tasten en alles op basis van hygiëne, kwaliteit, innovatie en ontwikkeling.

De oprichter van OvenMan / DuctMan heeft, na jarenlang werkzaam geweest te zijn in reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie, vastgesteld dat er in de Horeca / Bistro / (Grill) Restaurant wereld een daadwerkelijke noodzaak was om de hygiënestatus naar een hoger peil te brengen, dit alles buiten de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Met als resultaat een zelf door OvenMan / DuctMan ontwikkeld procédé & techniek welke alle aangebakken vetten, zogeheten Carbon, geheel weet te verwijderen.

In een speciaal ingerichte bus, waarin diverse reinigingsunits ingebouwd zijn, kunnen alle losse componenten geheel vrijgemaakt worden van aangebakken vet (Carbon). Alle reinigingswerkzaamheden welke zich binnen plaatsvinden, veroorzaken geheel geen overlast en na de reinigingsactiviteiten kan alle apparatuur direct weer gebruikt worden ten behoeve van voedselbereiding.

Periodieke dieptereiniging is dan ook een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keuken hygiëneplan. Bovenstaande volgens de HACCP &5F Richtlijnen. Dieptereiniging zorgt voor het wegnemen van opgebouwde vervuiling zodanig dat er geen restanten meer aanwezig zijn en er geen overdracht meer kan plaatsvinden van nare geurtjes op uw “vers bereid” product / voedsel.

Aangebakken vet (Carbon) veroorzaakt daadwerkelijk overdracht van een aangebakken lucht wat de kwaliteit van uw product aantast, als dusdanig.

 

 

 

^ Naar boven