De dienstverlening welke OvenMan aanbiedt is zeer divers maar allemaal gericht op Hygiëne / Kwaliteit / (Voedsel)Veiligheid.

 

Professionele reiniging:

  • Ovenreiniging
  • Grillreiniging
  • Bakplaten
  • Dieptereiniging gehele keuken volgens de HACCP richtlijnen
  • En meer ...

 

Lange - termijn samenwerkingen is ons doel !

 

24h-service, en dit 7 dagen op 7 !

 

Onze missie is om een uitgebalanceerde prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden in reinigings technieken en om onze klanten hieraan gerelateerde problemen te helpen oplossen.

 


 

Ovenreiniging / Grills / Bakplaten

Het periodiek geheel vrijmaken van aanhechting van aangebakken vet ( Carbon). Zover als mogelijk wordt de oven gedemonteerd en alle losse componenten worden in de speciaal ontwikkelde reinigingsinstallatie geplaatst. Het reinigingsproces binnen uw bedrijf geeft geheel geen overlast en het bedrijf kan meteen na vertrek van OvenMan weer gaan bakken & braden.

Diepte Reiniging Keuken
Vanuit jarenlange ervaring en expertise weet OvenMan exact wat de richtlijnen zijn m.b.t. daadwerkelijke dieptereiniging van grootkeukens en keukens in het algemeen. Bovenstaande op basis van de HACCP richtlijnen, inzake voedselveiligheid en productie.

Dieptereiniging
Het verplaatsen van apparatuur en zoveel als mogelijk demonteren van deze apparatuur. Het geheel inwendig alsook uitwendig (niet alleen aangezicht) ook achter en zeer zeker onder deze apparatuur (opspattend vuil bij dagelijkse reiniging = is een groot probleem !).

Het verwijderen van oude kitafdichting en weer voorzien na plaatsing van apparatuur van nieuwe kitafdichting, dit alles na een grondige reiniging en ontvetting waardoor de nieuwe kitlaag niet los kan komen.

Het intensief reinigen van wanden / vloeren / plafonds / schakelmateriaal / leidingen lichtsystemen. Voegreiniging in vloeren & wanden is hierbij ook heel erg belangrijk daar in voegen zeer veel vuil zich gaat vastzetten en daardoor zich ook een bron van bacteriën gaat vormen.

 

 

 

 

^ Naar boven